Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] pMetin

brdow2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all zapraszam was na serwer pMetin serwer , serwer jest coś w podobie iMetin  

Max LV 250

MAX Stat 125 

Ulepszacze  

jeśli chcemy ulepszyć itemki z +7 na +8 już potrzeba ulepszacze 

Nowe mapy 

Tak 

Nowe bronie 

TAK

Nowe Zbroje 

TAK

Jakie jest ulepszanie u kowala 

100% nigdy nie spali nam itemka 

serwer nie jest mój ja go tylko podaje tutaj strona serwera zostanie zmieniona w najbliższym czasie  Administracja jest no stop więc jak by były jakieś pytania to zawsze odpiszą  Proszę mi nie pisać że nie postarałem się napisać dobrego tutka ale nie potrafię dobrze prezentować serwer a wiedz tak .

Strona serwera 

192.168.1.100

http://192.168.1.100/rejestracja.php

Ranking 

http://192.168.1.100/ranking.php

Do pobrania 

http://192.168.1.100/pobierz.html

Adres ip serwera to 192.168.1.100

Klijent będzie też zmieniany .

Co dostajemy na start 

Na start dostajemy eq 1lv +7 

konia militarnego 

Serwer jest no hamachi wiedz otwarty no stop nie jest zamykany a ni nic :)

Serdecznie zapraszam na serwer jak na razie mało osób ale to z czasem się zmieni ;) Administracji nie zależy na kasie tylko zależy na graczach żeby się dobrze bawili.

50 Postów

100 Postów

200 Postów

300 Postów

400 Postów

500 Postów

600 Postów

700 Postów

800 Postów

900 Postów

1000 Postów

Przepraszam słonko, ale nie dam rady się wybrać z tobą do restauracji wieczorem. Zostałem dziś zabity już cztery razy i jestem bez kasy.

Cześć szefie. Myślę że nie dam rady się dzisiaj pojawić w pracy. Moje ciuchy robocze są zniszczone i nie mam kasy na naprawę.

Przepraszam szefie, ale nie uda mi się dotrzeć do pracy dzisiaj... Mam krowy do zabicia. To długa historia - kiedyś opowiem.

Hej szefie, prawdopodobnie się spóźnię trochę do pracy dziś. Deckard Cain poprosił mnie żebym został chwilę dłużej.

Cześć kochanie. Ja w sprawie dzisiejszego wieczoru... Czy miała byś coś przeciw gdybyśmy odłożyli to do jutra? Mam problemy z trawieniem mięsa od rzeźnika. Chyba było nie świeże...

Opublikowano

Działa bo mi wszystko śmicha.

50 Postów

100 Postów

200 Postów

300 Postów

400 Postów

500 Postów

600 Postów

700 Postów

800 Postów

900 Postów

1000 Postów

Przepraszam słonko, ale nie dam rady się wybrać z tobą do restauracji wieczorem. Zostałem dziś zabity już cztery razy i jestem bez kasy.

Cześć szefie. Myślę że nie dam rady się dzisiaj pojawić w pracy. Moje ciuchy robocze są zniszczone i nie mam kasy na naprawę.

Przepraszam szefie, ale nie uda mi się dotrzeć do pracy dzisiaj... Mam krowy do zabicia. To długa historia - kiedyś opowiem.

Hej szefie, prawdopodobnie się spóźnię trochę do pracy dziś. Deckard Cain poprosił mnie żebym został chwilę dłużej.

Cześć kochanie. Ja w sprawie dzisiejszego wieczoru... Czy miała byś coś przeciw gdybyśmy odłożyli to do jutra? Mam problemy z trawieniem mięsa od rzeźnika. Chyba było nie świeże...

Opublikowano

16944yt.jpg

Proszę bardzo tacy są handlarze na serwerze pMetin

50 Postów

100 Postów

200 Postów

300 Postów

400 Postów

500 Postów

600 Postów

700 Postów

800 Postów

900 Postów

1000 Postów

Opublikowano

16944yt.jpg

Proszę bardzo tacy są handlarze na serwerze pMetin

serwer max lvl 250 i jedna zmianka i dodanie? lol co to jest gdzie bronie 30??

prezentacja też niczego sobie na tym serwie  kokosów nie zbijecie z taką prezentacją 

11211199701050204044.png

Opublikowano

Troche za wczesnie na prima aprilis ? ... 

Nie polecam

@ Topic Skad truta? 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

serwer wyglada na dopracowany i stabilny. prezentacja wyjasnia wszystko co potrzeba i rozwiewa wszelkie watpliwosci co do zagraia na serwerze. polecam goraco

Opublikowano

Bardzo kreatywna, zachęcająca nazwa projektu. Czy aby to jest serwer Metina? Bo nazwa jest niezwykle myląca.   

ahh silly boiii , to nie metin to minekraft.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

serwer wyglada na dopracowany i stabilny. prezentacja wyjasnia wszystko co potrzeba i rozwiewa wszelkie watpliwosci co do zagraia na serwerze. polecam goraco

Może dopracowany ale przez quentiniosa. bo to gotowiec..

Opublikowano

Zajebisty, kiedy start? Będą fryzy i pety w IS? Ile mniej więcej za VIPa na tydzień? W końcu ktoś postarał się nad estetyczną i czytelną prezentacją! Coś czuje że ludzi będzie jak na niemieckim globalu!

Opublikowano

serwer max lvl 250 i jedna zmianka i dodanie? lol co to jest gdzie bronie 30??

prezentacja też niczego sobie na tym serwie  kokosów nie zbijecie z taką prezentacją 

Wy tylko myślicie o kasie tutaj kasa nie jest najważniejsza im nie zależy na kasie tylko na dobrej grze jak byś wiedział to is jeszcze nie mam. To nie są pliki  terenzo na 100000% to nie są jego pliki najpierw zobacz jakie to pliki a potem pisz ruszone było dużo bardzo dużo byłeś na serwerze że mówisz że są bugi chyba nie byłeś bo takie głupoty gadasz że rzygać się chce .

Serwer jest no stop otwarty od dzisiaj zapraszam serdecznie.

50 Postów

100 Postów

200 Postów

300 Postów

400 Postów

500 Postów

600 Postów

700 Postów

800 Postów

900 Postów

1000 Postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...